Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Diyanet Tv'ye Konuk Oldu

muğla il müftüsü yaşar çapçı diyanet tv'ye konuk oldu

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Diyanet Tv'ye Konuk Oldu

Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI Diyanet TV’de Necip KARAKAYA’nın sunumu ile tasavvuf musikisinin en seçkin eserlerinin yer aldığı Cuma’ya Doğru programına konuk oldu.

"Doğruluk ve Dürüstlük" kavramının  ele alındığı Programın açılışında Gülhane Camii Müezzini Ahmet DEMİR tarafından  Kur'an Tilavetinde bulunuldu.

Necip KARAKAYA'nın samimi sohbeti ve  soruları eşliğinde "Doğruluk ve Dürüstlük" kavramını ele alan ÇAPÇI,Müslümanın en önemli özellikleri arasında doğruluk ve dürüsütlük hasletleri olduğunu ifade ederek bu konuda çok dikkat etmek gerektiğini aktardı.

Ayetler ve Hadisler eşliğinde konuyu tüm detayları ile ele alan ÇAPÇI,Resulullahın hayatından konuya örneklik teşkil edecek misaller de vererek izleyenlerin konuyu daha detaylı şekilde Diyanet Tv izleyenleri ile paylaştı.

İzleyenlerden gelen mesajlar ve Necip KARAKAYA'nın naif sesi ile söylediği ilahilerle program devam etti.