Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’dan Diyanet Dergilerine Destek

osmaniye valisi dr. erdinç yılmaz’dan diyanet dergilerine destek

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’dan Diyanet Dergilerine Destek

Osmaniye İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı ve yayımı gerçekleştirilen Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri için abonelik kampanyası başlattı.

Söz konusu kampanya kapsamında İl Müftüsü Ali Çakmak, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Müftü Ali Çakmak, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a Diyanet dergilerini hediye etti.

Diyanet dergi aboneliği kampanyasına desteğini ifade eden Vali Yılmaz; “Çocuktan gence, gençten aileye toplumun tüm katmanlarına yönelik yayınları ile Diyanet, Diyanet Çocuk, Diyanet Aile, Cim ve Geçerken Dergileri; Diyanet İşleri Başkanlığının din konusunda toplumu aydınlatma görevini yerine getirmesine yardımcı olmaktadır. Bu vesileyle halkımızı Diyanet Dergilerine abone olmaya davet ediyorum.” Dedi.

Ziyaret sonunda Müftü Çakmak, dergi kampanyasına verdikleri destek nedeniyle Vali Erdinç Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.