Sakarya'de Oku! Okumadığın Gün Karanlıktasın!

oku! okumadığın gün karanlıktasın!

Sakarya'de Oku! Okumadığın Gün Karanlıktasın!

Oku! Okumadığın Gün Karanlıktasın!

Sakarya’da Kitabını Okuyorum, Kritiğini yapıyorum proje kapsamında ortaokul ve liselerde kitap mütalaaları yapılıyor.

Sakarya İl Müftülüğü, Oku! Okumadığın Gün Karanlıktasın Projesi “Kitabını Okuyorum, Kritiğini yapıyorum” etkinliği kapsamında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı yedi Ortaokul ve 13 Lisede kitap mütalaaları gerçekleştiriliyor.

Ocak ayında başlayıp üç ay devam edecek mütalaalardan biri Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle “Gençlerle Hayata Dair” kitabı analiziyle İl Müftülüğünde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Hasan Başiş, yaptığı selamlama konuşmasında okumanın insan hayatındaki önemine değindi. Daha sonra söz alan İl müftü Yardımcısı Burhan Bilgin, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğün çalışmalarına dair bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıya katılan öğrencilere Proje Koordinatörü Vaiz Hatice Kurt tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesinin hediye ettiği “ Gençlerle Hayata Dair” kitabının mütalaası gerçekleştirildi.

Program “Allah’ın her türlü ayetlerinin güzelce okunup, anlayıp, yaşaya bilinmesi” tavsiye ve temennileri ile sona erdi.