Tekirdağ'da Il Müftüsünden, çorlu Hz. Hatice Gençlik Merkezine Ziyaret

il müftüsünden, çorlu hz. hatice gençlik merkezine ziyaret

Tekirdağ'da Il Müftüsünden, çorlu Hz. Hatice Gençlik Merkezine Ziyaret

Türkiye genelinde 41 ilde Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve spor Bakanlığı arasında yapılan protokolde "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi pilot uygulamasında Trakya bölgesinde Çorlu ilçemiz seçilmiştir.

Hz. Hatice Gençlik Merkezinde ortaokul öğrencilerine yönelik yapılması planlanan değerler eğitimi için İl müftümüz İsmail İpek, İl müftü yardımcısı Yusuf Bektaş, ilçe müftümüz Dr. Mevlût Haliloğlu, Şube müdürü Fatih Akyol ve İl vaizi Fatih Osmanoğlu' ndan müteşekkil komisyon ilçe müftülüğümüzde yapılabilecek faaliyetleri için istişare toplantısı yapıldı. İl Vaizimiz Fatih Osmanoğlu’nun "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" konulu sunumundan sonra toplantı nihayet erdi.

Toplantı sonrasında Gençlik merkezi ziyaret edildi, kurs yöneticisinden ve Gençlik merkezi sorumlusundan gençlik merkezi hakkında malumatlar alındı...