Van Il Müftülüğüne Bağlı Kur'an Kurs öğreticileri Ile Irşad Grup Başkanları Toplantı Gerçekleşti

van il müftülüğüne bağlı kur'an kurs öğreticileri ile irşad grup başkanları toplantı gerçekleşti

Van İl Müftülüğü Koordinesinde Metropol İlçe Müftülüğünde görev yapan öğreticilerden oluşturulmuş Mahalle İrşad Grupları Toplantısı İl Müftü Yardımcısı Melike Seyitoğlu Özkan başkanlığında yapıldı.

Online olarak yapılan toplantıda Edremit, İpekyolu ve Tuşba irşad ekip sorumlularının yanı sıra gruplardan sorumlu Vaiz Mine Sürmen ile Din Hizmetleri Uzmanı Süheyla Türk'te hazır bulundu.

Toplantıda durum değerlendirmesi yapan İl Müftü Yardımcısı Seyitoğlu Özkan; "Yapılan ders halkaları ve halka yönelik mahalle irşad grupları faaliyetleri ile ilgili güzel dönüşler aldığını ifade ederek daha çok çalışmalı, daha çok kişiye dokunmalıyız. Bunun için de yeniden yol haritası belirlemek, daha planlı ve programlı çalışmak zorundayız.” dedi.

Toplantıda grup başkanları, faaliyetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı mensubu olmaktan gurur duyduklarını belirtiler. Toplantı ikinci dönem yapılacak faaliyetlerin planlanmasının ardından iyi dileklerle son buldu.