Muş Il Müftüsü Tdv şube Başkanı Lütfü Imamoğlu'nun Katılımı Ile öğrencilere Kışlık Ayakkabı Dağıtımı Gerçekleştirildi.

muş il müftüsü tdv şube başkanı lütfü imamoğlu'nun katılımı ile öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi.

Muş İl Müftüsü TDV Şube Başkanı Lütfü İMAMOĞLU'nun katılımı ile öğrencilere kışlık ayakkabı  dağıtımı gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU konuşmalarında; Türkiye Diyanet Vakfı Muş Şubesi olarak hayırseverlerin vermiş olduğu destek ile hafızlık eğitimi gören ihtiyaç sahibi öğrencilere soğuk kış günlerinde bir nebzede olsa ısınmaları sağladık. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz dedi.