Osmaniye'de Sabah Namazı Buluşması Programına Yoğun Ilgi

sabah namazı buluşması programına yoğun ilgi


Osmaniye'de Sabah Namazı Buluşması Programına Yoğun Ilgi

 İl Müftülüğümüzce her hafta pazar günleri, farklı bir camide “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenliyor. Bu haftaki buluşma programı Selahattin Eyyubi Camiinde yapıldı.

 Yoğun katılımın sağlandığı  buluşma programında sabah namazı cemaatle eda edildi.  Program Selahattin Eyyubi 4-6 Yaş Kur’an Kursundan mezun olan Eyüp Bülbül’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahi ve kasidelerin söylendiği programda daha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından dini sohbet yapıldı. Sohbetinde cemaate  4-6 Yaş Kur’an Kurslarının öneminden bahseden  İl Müftüsü Ali Çakmak; “Milli ve manevi değerlerimize sahip nesiller  yetiştirmek için Başkanlığımız tarafından ilk olarak 2013-2014 yılında başlatılan 4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmetleri bugün ülkemizin her yerine ulaşmış durumda.  4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmeti ulaşmayan yerlere yeni Kurslar açmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz.” dedi.  

 Yapılan duanın ardından sona eren programın ardından cemaate çorba ikramında bulunuldu. Programa İl Müftüsü Ali Çakmak, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.