Amasya üniversitesi Ile Amasya Il Müftülüğü Arasında Amasya üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Camii Müştemilatının Kullanımı Hakkında Iş Birliği Protokolü Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı Ve Il Müftümüz Durmuş Ayvaz Arasında Imzalandı.

amasya üniversitesi ile amasya il müftülüğü arasında amasya üniversitesi ilahiyat fakültesi camii müştemilatının kullanımı hakkında iş birliği protokolü rektör prof. dr. süleyman elmacı ve il müftümüz durmuş ayvaz arasında imzalandı.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, “Öğrencilerin ve gençlerin eğitimine katkı sunmak, onların milli, manevi değerlerle yetişmesini temin etmek maksadıyla imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni ediyor, destek ve iş birliklerinden dolayı Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Protokole dair düşüncelerini aktaran Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Üniversite öğrencilerinin mesleki ve akademik gelişimlerinin yanında manevi dünyaları içinde çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi. Elmacı, Protokolün tüm paydaşlar ve öğrenciler için hayırlı olmasını dileyerek, gösterdikleri yakın ilgi ve iş birlikleri için İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’a teşekkürlerini iletti.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii Müştemilatının Kullanımı Hakkında imzalanan İş Birliği Protokolü; sosyal, kültürel, eğitim bağlamlarında öğrencilerin milli, manevi değerler eğitimine katkı sunmasını amaçlıyor. Protokole göre, İlahiyat Fakültesi Camii müştemilatının zemin katında bulunan mekânlar, eğitim-öğretim faaliyetlerinde ve gençlik hizmetlerinde kullanılabilmesi için İl Müftülüğümüze tahsis edilecek.