İmam eşi ve cocuğu ile vefat etti.

imam eşi ve cocuğu kaza gecirdi.

İmam eşi ve cocuğu ile vefat etti.

Diyanet işleri başkanlığına bağlı camilerimizden (Şanlıurfa Ceylanpınar Hz. Selman camii) birtanesinde görevli olan Abdullah Gargili kardesimiz  bu sabaha (3 haziran 2018 saat 9-10 arası) karsı gecirdiği trafik kazasında vefat etmiştir. kazada eşi ve cocuğuda kazada vefat etmiştir. kardesimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. mekani cennet olsun. kardeşlerimizden ricamız Abdullah kardesimiz ve tüm vefat eden din karfeslerimiz için bir fatiha okumanız. Allah cümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.

Abdullah girgili hakkında facebook profiline baktığımızda Hakkında kısmında

İSLAMIYET GÖRÜNMEK DEĞIL OLMAKTİR" ***İnsanların en âcizi, insanlardan kardeş edinemeyenidir; ondan daha âciziyse kardeş edindikten sonra onu yitirenidir." Hz. Ali (R.a.) * * *Dünya üç gündür: Dün, bugün ve yarın. Dün geçti, yarının geleceği belli değil. Öyleyse, bugünün kıymetini bil. (Hasan-ı Basri) * * *Nefs,kedinin fareyi deliğinde israrla beklediği gibi bekler;gaflete düşülmemeli,daima uyanık olunmalıdır. * * *“Şunu iyi bil ki, Allah Teâlâ’nın kuluna yardımı, kulun niyeti kadardır. Kimin niyeti tam olursa, Allah’ın ona yardımı da tam olur. Niyeti ne kadar azalırsa, Allah’ın yardımı da o kadar azalır.” Salim b. Abdullah b. Ömer * * *"Evlatlarınızı yarının şartlarına göre yetiştirin.Çünkü; onlar sizin devrinizin değil, ileriki devrin insanlarıdır." Hz Ali (r.a) * * *Allah bütün bu varlığı insan için, insanı da Allahü teâlâyı bilmek için yaratmıştır. Dünyâ nîmetlerini Allahü teâlâya itâat için kullanan, hem dünyâyı, hem âhireti kazanır. Bunun tersini yapan kimse ise, hem âhireti, hem de dünyâyı kaybedecektir. * * *Şeytan; uzaklaştırıcı demektir. Allahü teâlânın sevgisinden, merhametinden uzaklaştıran şeydir. Üç türlü şeytan vardır. Birinci şeytan, bilinen İblis ve torunlarıdır. İblis; Allah rahimdir affeder diye, günahları vesvese verir, insan bunu dinlemezse çeker gider, bu şeytanın hileleri zayıftır. İkinci şeytan nefstir; bu daha kuvvetlidir. Şeytan gibi çekip gitmez. Çok inatçıdır, tekrar tekrar aldatıncaya kadar uğraşır. Üçüncüsü daha da kuvvetlidir. Bu kötü arkadaştır. Dünyada rezil eder, ahirette Cehenneme götürür. İnsanın imanını öyle çalar ki, o şahsın ruhu bile duymaz. Her türlü bozuk yayınlar da kötü arkadaştır. (Kitap, gazete, dergi, tv, vb.) yazmaktadır.

Kaynak:muftulukhaberler.com