"il Müftülüğümüz Ve Tdv çorum şubesi’nden Yardım Seferberliği"

"il müftülüğümüz ve tdv çorum şubesi’nden yardım seferberliği"


"il Müftülüğümüz Ve Tdv çorum şubesi’nden Yardım Seferberliği"

İl Müftülüğümüz ve TDV Çorum Şubesi, son günlerde yaşanan olumsuz hava şartları üzerine sınırımızın hemen yanı başında çadırlarda yaşayan ihtiyaç sahipleri için yardım seferberliği başlattı.

Müftülüğümüzden yapılan açıklamada; son günlerde basın yayın organları ve sosyal medya vasıtasıyla sınırımızın hemen yanı başında yaşanan ve insanın içini parçalayan son derece olumsuz şartlarda yaşamak zorunda kalınan bu insanlık dramı üzerine 04.02.2022 tarihine kadar devam edecek bir yardım kampanyası başlatıldığı ifade edildi.

Söz konusu kampanyaya sadece nakdi yardımların kabul edildiği, bir erzak kolisi bedeli veya bir çuval un bedelinin 250 TL olarak belirlendiğinin altı çizildi.

Kampanyaya katılıp ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırmak isteyenler 04.02.2022 tarihine kadar TDV Çorum Şubesine ait ( TR 46 0021 0000 0000 9209 6000 02 ) numaralı hesaba bağışta bulanabileceklerdir.

Kampanya ile ilgili İl Müftümüz Muharrem Biçer, yaptığı açıklamasında; Müftülük ve TDV Çorum Şubesi olarak daha öncede böyle kampanyalar düzenlediklerini ifade edip bu kampanyanın da zamanlama olarak olumsuz hava şartlarının hüküm sürdüğü şu günlerde isabetli olduğunu söyledi.

İl Müftümüz Biçer, açıklamalarını kampanyanın yürütülmesinde ve duyurulmasında katkı sunan din gönüllüsü hocalarımıza ve her daim yürütülen hayri hizmetlerde adeta birbirleri ile yarışan Çorumlu hayırseverlere teşekkür ederek tamamladı.