Tekirdağ'da Berat Kandili Dualarla Idrak Edildi

berat kandili dualarla idrak edildi

Tekirdağ'da Berat Kandili Dualarla Idrak Edildi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Müftüsü İsmail İpek, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, caminin banisi Hacı Mehmet Şirikçi, Din Görevlileri ve Cemaatin yoğun katılımıyla Çorlu ilçesi Hacı Mehmet Şirikçi camiinde düzenlenen Berat Kandili özel programı ibadet ve dualarla idrak etti.

Akşam namazı sonrası başlayan kandil özel programında din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve tesbihat okundu.

Tekirdağ İl Müftüsü İpek, Berat kandilinin önemine dair vaazında gecenin nasıl değerlendirilmesi gerektiği hususunda cemaate bilgiler verdi. Çorlu Müftüsü Haliloğlu’nun kıldırdığı yatsı namazı ve duasından sonra Sakal-i Şerif ziyarete açıldı. Tekbir ve salavatların eşliğinde sakal-ı şerif ziyaret edilerek program sona erdi.