Igdir'da Yarışmalarda Başarılı Olan öğrencilere Hediyeleri Takdim Edildi

yarışmalarda başarılı olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi

Igdir'da Yarışmalarda Başarılı Olan öğrencilere Hediyeleri Takdim Edildi

Yarışmalarda Başarılı Olan Öğrencilere Hediyeleri Takdim Edildi

Gençlik Bilgi Yarışması, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda başarı elde eden öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "12 Mart İstiklal Marşının Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif ERSOY 'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" adlı kompozisyon yazma yarışması, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arası " Çanakkale Ruhu " adlı şiir yarışması ve Siyer alanında “ Hazreti Muhammed’ in Hayatı “ isimli kitaptan ortaokul öğrencileri arasında "Gençlik Bilgi Yarışması" düzenlendi.

İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için hediye takdim programı düzenlendi.

Programda öğrenci ve öğretmenler ile sohbet eden İl Müftümüz Dr. İrfan Açık öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ortaokul öğrencileri arasında Online olarak düzenlenen Gençlik Bilgi Yarışmasında Şehit Emin Güner İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Zeynep Büşra UÇAN birinci, Berra Ahsen KURT ikinci, Şevki Akgün Ortaokulundan Muhammed Çağrı TAN üçüncü oldu.

Lise öğrencileri arasında düzenlenen “Çanakkale Ruhu” konulu şiir yarışmasında Şehit Emin Güner İmam Hatip Lisesi öğrencileri Nazlıcan KIZILAY birinci, Ela SELBİK ikinci, Nisanur YULU üçüncü oldu.

Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" adlı kompozisyon yarışmasını Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi Ebru KONUK birinci oldu.