Tokat'tan Tefekkürlük Bahar Manzaraları Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

tokat'tan tefekkürlük bahar manzaraları fotoğraf yarışması sonuçlandı

Tokat'tan Tefekkürlük Bahar Manzaraları Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

TOKAT'TAN TEFEKKÜRLÜK BAHAR MANZARALARI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Tokat İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tokat Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları ve Tokat Fotoğraf Sanatı Derneği (TOFSAD) tarafından 22.04.2022-16.05.2022 tarihleri arasında 18-25 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerine yönelik fotoğraf yarışması düzenlendi.

"İlahi Sanatı Tefekkürle Yansıtmaya Davetlisiniz" sloganıyla düzenlenen yarışmada, baharın gelmesiyle Yüce yaratanın bizlere sunduğu doğal güzellikleri genç neslin görmesini ve tefekkür etmesini sağlamak, Orta Karadeniz bölgesinin en önemli konumunda olan Tokat'ın doğal güzelliklerinin tanıtımı hakkında farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Katılım tarihinin sona ermesi itibariyle, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük, Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Sefa Genç, Fotoğrafçı Süleyman Üzümcü ve Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Emin Kılıç'ın jüri üyeliğini yaptığı seçici kurul gönderilen fotoğrafları değerlendirdi.

Değerlendirme sonucunda Yaren Meydan birinci, Onur Çelikel ikinci, Şule Ay üçüncü olmuştur.

Dereceye giren öğrencilerimize tebrik eder, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.