Zonguldak'ta "dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" Temalı Panel Düzenlendi.

2022 yılı Aile Haftası münasebetiyle, dijitalleşen dünyada Kur'an ve Sünnet ışığında değerleriyle var olan ve bu değerlerin nesilden nesile aktarılmasına hizmet eden aile yapısının korunup güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla "DİJİTAL DÜNYADA DEĞERLERİYLE AİLE OLMAK" temalı panel düzenlendi. Program, Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Oturum Başkanlığını İl Müftü Yardımcısı Nurdan Albayrak'ın yaptığı panelde Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Köktürk "Değişen Toplumda Aile ve Aileye Yönelik Hizmetler", Zonguldak BEÜ Biyomedikal Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Ziynet Pamuk "Dijital Dünyanın Aileye Etkileri", Zonguldak Müftülüğü ADRB Vaizi Elif Dağdeviren ise " Kur'an ve Sünnet Perspektifinde Aile ve Değerlerimiz" başlıklarıyla sunumlarını gerçekleştirdi. Örnek Koruyucu Ailenin Tecrübe paylaşımı yaptığı panelde müftü yardımcısı ve oturum başkanı Nurdan Albayrak katılımcılara teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.