Yozgat'de Sorgun şehidimizi Dualarla Uğurladık

sorgun şehidimizi dualarla uğurladık

Yozgat'de Sorgun şehidimizi Dualarla Uğurladık

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerce üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral, Sorgun Belediye Meydanında İl Müftümüz Ali Gülden'in kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Küçüktaşlık Köyüne uğurlandı.

İkindi namazı öncesinde şehidimiz için din görevlilerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti edilip İl Müftümüz Ali Gülden tarafından dua edildi.

Baba evinden helallik alınmasının ardından Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral’in naaşı tekbirler ve dualar eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.

Şehidimizin cenaze törenine Valimiz Ziya Polat, Yozgat Milletvekillerimiz Yusuf Başer, Ali Keven, Ethem Sedef, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Ertuğrul Soysal, şehidimizin ailesi il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.