Adiyaman'da "çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip çıkıyorum”

"çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum”


Adiyaman'da "çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip çıkıyorum”

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip çıkıyorum”

Adıyaman'da "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip çıkıyorum” Projesi kültür şenlikleri düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde yürütülen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Adıyaman İl Müftülüğü Mehmed Zahid Kotku Camiinde kültür şenlikleri düzenlendi.

Diyanet Gençlik Merkezi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile uygulanan proje kapsamında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin Diyanet Gençlik Merkezlerini daha aktif kullanmaları, çevreye duyarlı, değerlerine sahip çıkan bireyler olmaları hedefleniyor.

Kültür Şenliklerine katılarak bir konuşma gerçekleştiren Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Gençlerimize milli  ve manevi, ahlaki, insani değer kazandırmak. Çağın sorunlarını bilen ve üstesinde gelen bir gençlik kazandırmak amacımızdır,dedi

Öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, Hadis okumaları, şiir dinletisi, çeşitli eğitsel ve geleneksel sokak oyunlarının sergilendiği şenlikler hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Şenliklere İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı, Kurum Amirleri, Din Görevlileri, Öğretmenler, Manevi Danışmanlar, Biraralık Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Yakut ve öğrencileri, 15 Temmuz Şehitler Ortaokul Müdürü Murat Bilgiç ile veliler katıldı.