Muğla'da Müftü çapçı,yangın Bölgesinde

müftü çapçı,yangın bölgesinde


Muğla'da Müftü çapçı,yangın Bölgesinde

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Cuma namazını yangının yaşandığı ve büyük ölçüde kontrol altına alındığı, Marmaris Değirmenyanı mevkiide bulunan Camide eda etti.

Namaz öncesi, din görevlileri tarafından Fetih Suresi, Yasin Suresi ve kısa sureler okundu, ardından Müftü Çapçı, Yangın felaketinin bir an evvel son bulması için dua etti.

Orman Bakanı, İçişleri Bakan Yardımcısı, Milletvekilleri, Genel Müdürler, Kurum müdürlerinin birlikte eda ettiği  namaz sonrası İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz’ın organizesiyle Marmaris Tdv tarafından, çoğu bölgede yangına müdahale ekibinde yer alıp namaza gelenlerden oluşan   cemaate, pide ve ayran ikram edildi.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, daha sonra “Yangın Söndürme  Koordinasyon Merkezi”ne geçerek kurum müdürleri ile istişarelerde bulundu.

Bölgeye akşam saatlerinde gelerek inceleme ve değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yangın ilgili açıklamalarını takip eden Çapçı, kurum müdürleri ile yapılabileceklerle ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.