Kastamonu'da "ezanı Güzel Okuma",  "hadis-i şerif Ezberleme" Ve "etkili Hutbe Sunumu" Il Yarışması Nasrullah Camiinde Yapıldı.

"ezanı güzel okuma",  "hadis-i şerif ezberleme" ve "etkili hutbe sunumu" il yarışması nasrullah camiinde yapıldı.

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma",  "Hadis-i Şerif Ezberleme" ve "Etkili Hutbe Sunumu" il yarışması yapıldı.

Nasrullah Camiinde gerçekleştirilen yarışmaya göre;

Ezanı Güzel Okuma yarışmasında Enes Garparslan (Merkez) Hadis-i Şerif Ezberleme yarışmasında Ayhan Hamiyet (Seydiler) Etkili Hutbe Sunumu (hutbe okuma) yarışmasında Furkan Kocabaş (Devrekani)

il birincisi olarak Bölge yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir.