Kars’ta 15 Temmuz şehitleri Anıldı

kars’ta 15 temmuz şehitleri anıldı

Kars’ta 15 Temmuz şehitleri Anıldı

Kars İl Müftülüğü, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla çok sayıda program düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri bünyesinde din görevlileri ve Kur’an kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için binlerce hatim okundu.

Valilik ve diğer kurumlarla iş birliği içerisinde organize edilen programlarda, şehitler için okunan binlerce hatm-i şerifin duası yapıldı.

- Şehitlikler ziyaret edildi

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Kars şehitliği ziyaret edildi.

Kars Şehitliğinde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okunarak Şube Müdürü İsrafil Karadeniz tarafından dua yapıldı.

- Evliya Camii’nde hatim ve Mevlid-i Şerif programı

Kars İl Müftülüğü din görevlilerince okunan onlarca Hatm-i Şerifin duası Evliya Camii'nde yapıldı.

Şube Müdürü Zafer Güneş’in 15 Temmuz şehitleri için yaptığı duaya yüzlerce vatandaş “Âmîn.” dedi.

- Eski Emniyet Müdürlüğü önünde 15 Temmuz coşkusu

Eski Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı" saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, İl Müftü Vekili İshak İşçi tarafından yapılan dua ile devam etti. Aynı zamanda Kars İl Müftülüğü İlahi Korosu tarafından ilahi dinletisi gerçekleştirilerek selalar okundu.