Sakarya'de Yaz Kur'an Kursları Ziyaret Edildi.

yaz kur'an kursları ziyaret edildi.

Sakarya'de Yaz Kur'an Kursları Ziyaret Edildi.

Sakarya’da Yaz Kur'an Kursları Ziyaret Edildi.

2022 yılı Yaz Kur’an Kursları 27 Haziran Pazartesi günü büyük bir coşkuyla başladı. Bayram tatilinden sonra da gerek câmilerde gerekse Kur’an Kurslarına yoğun ilgi olduğu sevinçle gözlemlenmiştir.

Yaz Kur'ân Kursu eğitimlerini yerinde gözlemlemek için İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ, İl Müftü Yardımcıları Mustafa NURGÜN, Burhan BİLGİN, Dr. Ravza CİHAN, İlçe Müftüsü Hasan Rahmi DÜZENLİ, İl Murâkıbı Zeynep GASHİ ve İl Eğitim Uzmanı Emine YAVUZ ile birlikte;

Kavaklı Câmii'ni, Doğanbey Câmii ve Kur'ân Kursu'nu, Çiftlik Câmii ve Kur'ân Kursu'nu, Kemalpaşa Câmii ve Kur'ân Kursu'nu, Güneşler Hal Câmii Kur'ân Kursu'nu, Vefa Kur'ân Kursu'nu, Murâdiye Kur'ân Kursu'nu ve Medine Kur'ân Kursu'nu ziyaret ettiler.

Öğrencilerle sohbet ederek onlara küçük sorular soran İl Müftüsü Başiş, öğrencilerin cevaplarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek hem öğrencilere hem de onları emek veren görevlilere teşekkür etti.