Samsun'da Il Müftümüz Sayın Seyfullah çakır, Ilkadım Müftüsü ömer Yay Ile Birlikte Ilkadım Ilçemizde Yer Alan Yaz Kur'an Kurslarını Ziyaret Ederek öğrencilerle Bir Araya Geldi Ve Onların Yaz Sevinçlerine Ortak Oldu.

il müftümüz sayın seyfullah çakır, ilkadım müftüsü ömer yay ile birlikte ilkadım ilçemizde yer alan yaz kur'an kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve onların yaz sevinçlerine ortak oldu.

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır, İlkadım Müftüsü Ömer Yay ile birlikte İlkadım ilçemizde yer alan Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve onların yaz sevinçlerine ortak oldu.