Mersin'de 2022 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası “bilgi Ve Proje” Yarışmalarında Dereceye Girenler Belli Oldu

2022 yılı camiler ve din görevlileri haftası “bilgi ve proje” yarışmalarında dereceye girenler belli oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde her yıl organize edilen "Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Mersin İl Müftülüğünce din görevlileri arasında “Bilgi” ve “Proje” yarışmaları düzenlendi.

Yenişehir Hz. Mikdat Camii Kur'an Kursunda düzenlenen “Bilgi” yarışmasında; Tarsus Hacıhamzalı Mh. Goraf Camii 4/B İmam Hatibi Musab PERK birinci, Tarsus Bilal-ı Habeş Mescidi İmam Hatibi Cengiz AYDIN ikinci, Akdeniz Anadolu Mh. Hz. Hamza Camii 4/B İmam Hatibi Sinan İNALKAÇ üçüncü oldu.

İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen “Proje” yarışmasında; Mut İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Ali Rıza KOÇAK birinci oldu.

Yarışmalarda birinciliği elde eden din görevlileri Türkiye Finallerinde Mersin’i temsil edecekler.