Çanakkale'de Aşure Programı Yapıldı

aşure programı yapıldı

Çanakkale'de Aşure Programı Yapıldı

Muharrem ayı münasebetiyle Çanakkale Müftülüğü Aile Merkezi koordinatörlüğün de İl Müftülüğü Toplantı Salonun da Aşure programı düzenlendi.

Programa Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş´ın eşi Songül Aktaş, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´nun eşi Şenay Ustaoğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan´ın eşi Kevser Turan, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN´in eşi Nagihan Şahin, kurum ve daire amirlerinin eşleriyle Kur´an Kursu Hoca hanımlar ve vatandaşlar katıldı.

Program İl Vaizi Hanife Pazar´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sunuculuğunu İl Vaizi Elifnur Göktaş Yasa´nın yaptığı program, İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı´nın açış konuşmasıyla devam etti. İl Vaizi Müzeyyen Kabukçu´nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından yapılan Aşure ikramıyla program sona erdi.