Isparta'da Dereceye Giren Din Görevlilerine ödül Verildi

dereceye giren din görevlilerine ödül verildi

Isparta'da Dereceye Giren Din Görevlilerine ödül Verildi

Dereceye Giren Din Görevlilerine Ödül Verildi

Yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödülleri veridi.

Isparta Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlediği yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödüllerinin verildiği bir tören gerçekleştirildi.

Konuşmasında dereceye giren din görevlilerine ve onların yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür eden İl Müftü vekili Seyit Böğet, “Bizim verdiğimiz ödüller dünyalık ödüllerdir. Ama esas ödülü âlemlerin rabbi olan Allah’tan alacaksınız. Umudum ve niyazım budur. Bu vesileyle cennet yurdunda esas ödülü efendimize komşu olarak olmayı sizlere ve bizlere nasip eylesin.” ifadelerine yer verdi.

İl Müftü yardımcıları ve din görevlilerinin katıldığı program, dereceye giren din görevlilerine çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.