Trabzon’da Staj Seferberliği Tamamlandı

trabzon’da staj seferberliği tamamlandı

Trabzon’da Staj Seferberliği Tamamlandı

Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği çerçevesinde 18 Temmuz Pazartesi günü 8 ilahiyat öğrencisinin katılımlarıyla başlayan Staj Programı, İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen kapanış programıyla tamamlandı.

Yirmi gün devam eden staj programıyla Diyanet İşleri Başkanlığı öğrencilere tanıtılırken, din hizmetleri ve eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular. İl ve ilçe Müftülüklerinde yapılan hizmetleri yerinde gören öğrenciler, alanda hizmet etme imkanı da buldular.

Kapanış programında İl Müftüsü Osman Aydın, öğrencilerimizi okullarını başarılı bir şekilde tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında hizmet üretmeye bekliyoruz. Çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Aydın "Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı" ile "Bilişim Çağında İnsan Din ve Diyanet" isimli eserleri stajyer öğrencilere hediye ederek, çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

Katılım belgelerinin takdimiyle program sona erdi.