Çanakkale'de çocuklarla Camide Bir Gün Etkinliği Yapıldı

çocuklarla camide bir gün etkinliği yapıldı

Çanakkale'de çocuklarla Camide Bir Gün Etkinliği Yapıldı

Ülkemizin ve milletimizin geleceği çocuklarımıza milli ve manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla Başkanlığımızca çeşitli projeler hayata geçirilmektedir. Bu proje çerçevesinde 18 Mart Hatime Ana Ulu Caminde “Çocuklarla Camide Bir Gün” etkinliği düzenlendi.

Yaz Kur´ an Kursu öğrencilerinin katılımda bulunduğu etkinlik kahvaltı ile başladı. Daha sonra Hamidiye tabyalarına gezi düzenlendi ve sohbet yapıldı. Dini ve milli konularda bilgiler verildi. Etkinlikte piknik de yapan öğrencilerimiz öğle namazlarını eda ederek mutlu bir şekilde camiden ayrıldılar.

Ayrıca “Çocuklarla Camide Bir Gün” etkinliği Şehitler, Tacettin Aslan, Dumlupınar, Mecidiye ve 18 Mart Hatime Ana Ulu camilerinde yapıldı.