Sakarya'de Kur’ân-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi.

kur’ân-ı kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi.

Sakarya'de Kur’ân-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi.

Sakarya’da Kur’ân Kursu Öğrencileri Arasında Kur’ân-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi.

Sakarya İl Müftülüğü, Hafızlık eğitimi verilen kurslarda eğitim gören öğrenciler arasında “Kur’ân-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” düzenledi.

Yarışmada erkek öğrenciler kategorisinde Erenler ilçesi Bilge Hafız Erkek Kur’ân Kursu’ndan Mete ÖZDEMİR birinci, Serdivan ilçesi Orhangazi Kur’ân Kursu’ndan Burak Samed CEYLAN ikinci, Akyazı ilçesi Topağaç Mah. Kur’ân Kursu’undan Hubeyb AYAR üçüncü olarak derece aldı.

Kız öğrenciler kategorisinde Kaynarca ilçesi Büyükyanık Kız Kur’ân Kursu’ndan Zeynep Yüsra TOPAL birinci, Erenler ilçesi Bilge Hafız Kız Kur’ân Kursu’ndan Hira Nur İLHAN ikinci, Akyazı ilçesi Pazarköy Şehit Ömer Kur’ân Kursu’ndan Meryem DİLMEN üçüncü olarak derece aldı.

Dereceye giren öğrencilere İl Müftülüğü tarafından hediyeler takdim etti.

İl birincisi olan Mete ÖZDEMİR ve Zeynep Yüsra TOPAL yarışmanın bölge finali ayağında ilimizi temsil edecekler.