Muş'ta Diyanet Işleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. şaban Kondi, Başkanlık Vaizi Fatih Tunç Ve Bingöl Müftüsü Mustafa Topal Il Müftülüğümüzü Ziyaret Ettiler.

diyanet işleri başkanlığı din hizmetleri genel müdürü dr. şaban kondi, başkanlık vaizi fatih tunç ve bingöl müftüsü mustafa topal il müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ, Başkanlık Vaizi Fatih Tunç ve  Bingöl Müftüsü Mustafa Topal İl Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Dr. Şaban Kondi, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'den Müftülüğümüzün yaptığı çalışmalar hakkında  bilgi aldı.
Müftülüğümüzün yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Dr. Kondi, İl Müftüsü İbrahim Halil demir, Müftü Yardımcısı Murat Karanci ve İlçe Müftülerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek İl Müftülüğünden ayrıldı.