Sivas'ta Müftüler, Yıldızeli Ilçesinde Düzenlenen Toplantıda Bir Araya Geldi

müftüler, yıldızeli ilçesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi

Sivas'ta Müftüler, Yıldızeli Ilçesinde Düzenlenen Toplantıda Bir Araya Geldi

Sivas İl Müftülüğü koordinesinde her ay farklı ilçede düzenlenen "İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı" Yıldızeli İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantı öncesi İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Yıldızeli İlçe  Kaymakamı olarak atanan Mustafa Salih Bayram'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Sabit Karakaş'ı makamında ziyaret eden Müftü Pehlivan, son olarak İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek İlçe Müftüsü Taha Seyitoğlu'ndan ilçe de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

16 ilçe müftüsünün katıldığı toplantıda, idari konuların yanı sıra gençlik çalışmaları ve güncel konular görüşüldü.

Toplantı sonunda katılımlarından dolayı ilçe müftülerine teşekkür eden Remzi Pehlivan, müftülük bünyesinde ilçelerde yapılacak çalışmalarında başarılar diledi.