Mersin'de şehit P. Uzm. çvş. Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit p. uzm. çvş. yıldırım son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'de şehit P. Uzm. çvş. Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesi’nde arama tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan P. Uzm. Çvş. Harun Yıldırım’ın cenazesi, Toroslar Akbelen Şehir Mezarlığı Şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Yenişehir Hz. Mikdat (Muğdat) Camii'nde öğle namazını müteakip İl Müftüsü Aydın Yığman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Akbelen Şehir Mezarlığı Şehitliğine defnedilmek üzere götürüldü.

Akbelen Şehitliğinde Kur’an tilaveti ve İl Müftüsü Yığman’ın yaptığı dua ile şehidin cenazesi ebediyete uğurlandı.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları, Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek, Vali Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, milletvekilleri, askeri ve mülki erkân ile vatandaşlar katıldı.