Antalya'da Iyiliklerinizle Yetim çocukların Geleceğine Umut Oluyoruz.

iyiliklerinizle yetim çocukların geleceğine umut oluyoruz.

Antalya'da Iyiliklerinizle Yetim çocukların Geleceğine Umut Oluyoruz.

İyiliklerinizle yetim çocukların geleceğine umut oluyoruz. TDV Antalya Şubesi Kadın Kolları Komisyonu, hayırseverlerimizin Vakfımıza emanet ettiği kırtasiye malzemeleri yetimlere ulaştırıldı. Kadın Kolları yeni eğitim-öğretim yılında yetim öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak yeni dönemine sevinçle girmelerini sağladı. TDV Kültür Merkezinde gerçekleştirilen dağıtıma katılan İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, “"Antalya İl Müftülüğü ve TDV Antalya Şubesi olarak sosyal faaliyetlerimiz etkin bir şekilde devam ediyor. Hayırseverlerimizin emanetlerini ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımıza ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. TDV  Kadın kollarımızda bu faaliyet alanında etkin bir şekilde görev alıyorlar.  Ben hayır sahiplerimize ve  sahada aktif olarak görev alan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen Malzeme dağıtımına İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz ve gönüllüler katıldılar.