Bursa Il Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Kadınlara Yönelik Konferans Düzenlendi.

bursa il müftülüğü aile ve dini rehberlik bürosu tarafından kadınlara yönelik konferans düzenlendi.

Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Düzce ili Çilimli ilçe vaizi Merve Safa Likoğlu, "Genç kızıma-oğluma dinimizi nasıl anlatabilirim?" konulu bir konferans verdi.

Program İsmail Hakkı Kur'an Kursu öğreticisi kurra hafız Ayhan Bolat'ın Kur'an tilaveti ile başladı. Bursa İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe'nin açılış konuşmasının ardından program konuğu Merve Safa Likoğlu sahneye davet edildi. Likoğlu konuşmasında, ergen eğitimini yetkin ebeveynlik noktasından ele aldı ve "İslam yaşanılarak öğrenilen bir dindir" anlayışı ile evlatlarımıza rol model olmanın önemi üzerinde durdu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen ve ilgiyle takip edilen program, katılımcıların sorularına yer verilmesinin ardından sona erdi.