Van'da "gençlik Ve Sorumluluk" Konulu Konferanslar Başladı

van'da "gençlik ve sorumluluk" konulu konferanslar başladı

Van'da "gençlik Ve Sorumluluk" Konulu Konferanslar Başladı

Van İl Müftülüğünce Van genelinde gençlere yönelik "Gençlik ve Sorumluluk" konulu konferanslar düzenleniyor.

Van İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, lise ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik "Gençlik ve Sorumluluk" konulu konferanslar düzenliyor.

Bu kapsamda Van Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelen Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, "Gençlik ve Sorumluluk" konulu konferans verdi.

Van'daki genç kardeşlerimizle buluşup dertlerini dinlemek, sorularını cevaplamak ve kendileriyle sohbet etmek üzere ilimizin tamamını kapsayan gençlik çalışmalarını başlattığını belirten İl Müftüsü Dr. Şık, "Allah'ın inayetiyle ulaşılmadık tekbir genç kalmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecektir. Bu kapsamda ilk programımızı Van Merkez İmam Hatip Lisesinde icra ettik." dedi.

Müftü Dr. Şık tarafından verilen konferansta özellikle gençlik ve sorumluluk bilinci vurgulandı.

Programa katılan okul müdürüne, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür eden Müftü Şık "Programın icrasına katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.