Diyarbakir'da Il Müftülüğü’nde Daire Personellerine Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi

il müftülüğü’nde daire personellerine yönelik eğitim semineri düzenlendi

İl Müftülüğü’nde Daire Personellerine Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından İlçe müftülüklerinde görevli VHKİ ve Memur kadrolarında istihdam edilen personellere yönelik seminer düzenlendi.

İl Müftülüğü Bilal Türk Konferans Salonu’nda düzenlenen Seminer’e 17 ilçe de görev yapan daire personelleri katıldı.

2 gün sürecek eğitimin açılış konuşmasını İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu yaptı. İl Müftüsü İmamoğlu, “Personellerimizin görevlerini daha etkin ve verimli bir şekilde iş ve işlemleri yapmak amacıyla bu seminerleri düzenledik. Bu seminerlere organize eden, emeği geçen ve katılım gösteren personellerimize teşekkür ediyoruz.”