Isparta'da Manevi Danışmanlarla Istişare Toplantısı Yapıldı

manevi danışmanlarla istişare toplantısı yapıldı

Isparta'da Manevi Danışmanlarla Istişare Toplantısı Yapıldı

Manevi Danışmanlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

Isparta Müftülüğü, manevi danışmanlara yönelik "İstişare Toplantısı" düzenledi.

Isparta Müftülüğü Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarında ve Gençlik merkezlerinde görev yapan manevi danışmanlara yönelik "Tanışma ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Toplantıya, Isparta Müftüsü Bayram Şahin, Müftülük çalışanları ve manevi danışmalar katıldı.

27 Eylül 2022 Salı günü Isparta Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda İl Müftüsü Bayram Şahin, GSB ve TDV yurtlarında kalan öğrencilere yönelik hizmetlerin önemini vurgulayarak, başarılı ve etkin hizmet sunulması için görevlerini yürütmeye çalıştıklarını kaydetti. “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Isparta Müftülüğü olarak gençlere ulaşmak, onların dertleriyle dertlenmek, manevi değerlerini ve morallerini artırmak için elimizden gelen gayreti gösterme noktasında son derece istekliyiz." dedi.

İstişare toplantısı manevi danışmanların tecrübe paylaşımı ve karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.