Sakarya'de Il Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş’a Vefa Programı

il müftü yardımcısı paşa bektaş’a vefa programı

Sakarya'de Il Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş’a Vefa Programı

İl Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş’a Vefa Programı

Sakarya İl Müftü Yardımcısı iken İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Müftüsü olarak atanan Paşa Bektaş için veda programı düzenlendi.

Veda programına Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, İl Müftü Yardımcıları Mustafa Nurgün, Burhan Bilgin, Caner Akdemir, Mehmet Şahin’in yanı sıra; İlçe Müftüleri, İl Vaizleri ve Müftülük personeli katıldı.

Veda programında İl Müftüsü Başiş bir konuşma yaparak, Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş ile birlikte görev yaptıklarından dolayı çok mutlu olduklarını, Sakarya’da yapmış olduğu hizmetlerin daha fazlasını İstanbul’da da devam edeceği temennisiyle teşekkür edip plaket takdiminde bulundu.

Daha sonra söz alan Paşa Bektaş Sakarya’da görev yapmanın kendisi için büyük kazanç olduğunu vurgulayıp herkesten helallik isteyerek veda konuşmasını tamamladı.

Sakarya İl Müftülüğü ailesi olarak değerli Hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını diler, başarılarının devamını Cenab-ı Haktan niyaz ederiz.