Karabük'te Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi

mevlid-i nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle mevlid-i şerif programı düzenlendi


Karabük'te Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

    30 Eylül 2022 Cuma günü Köprübaşı Camiinde Cuma namazından önce, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, ahirete irtihal etmiş olan Din Görevlilerimiz, hayırsever Vatandaşlarımız ile vatan uğruna canlarını feda etmiş Aziz Şehitlerimizin ruhlarına ithafen,  Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

     Programa İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Mahmut Emin, Din Görevlilerimiz ve Vatandaşlar katıldı.

    Program; Din Görevlilerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif okunması ve İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun "Peygamberimiz, Cami ve İrşad" konulu sohbeti ile devam etti.

    Program; İl Müftü Yardımcımız Mahmut Emin tarafından hafta münasebetiyle okunmuş olan hatmi şerif ve mevlid-i şerif duasının yapılması ve İl Müftümüz Ercan Aksu'nun kıldırmış olduğu Cuma namazının ardından son buldu.