Adana'da Müftü Mehmet Taşcı’dan Anlamlı Ziyaret

müftü mehmet taşcı’dan anlamlı ziyaret

Adana'da Müftü Mehmet Taşcı’dan Anlamlı Ziyaret

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, içinde bulunduğumuz Mevlid-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münâsebetiyle peygamberimizi anmak, anarken de anlamak ve anlatmak adına Seyhan Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında hastane yönetimi ve personeli ile bir araya gelerek sohbet eden Müftü Taşcı, hastalara bakmanın bir gönül işi olduğunu, uhrevî mükâfâtının çok büyük olduğunu, aynı zamanda hastaların duasının makbul olduğunu anlattı. Ayrıca Palyatif bölümünü de ziyaret eden Müftü Taşçı personele yönelik olarak; "Allah Teâlâ, yaşından ötürü bir ihtiyara hürmet eden, ihtiyacını karşılayan gence, yaşlılığında hizmet edecek kimseler lutfeder" hadisini aktardı. Ardından hasta ve hasta yakınlarına gül takdîm ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.