İstanbul'da Ilçe Müftüleri Toplantısı ümraniye’de Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı ümraniye’de yapıldı

İstanbul'da Ilçe Müftüleri Toplantısı ümraniye’de Yapıldı

İstanbul Müftülüğü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde Ümraniye’de yapıldı.

Ümraniye İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen toplantı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül’ün ilçede yürütülen hizmetler hakkında yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda konuşan İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş, hizmetlerde kurumsal aidiyetin ve istişarenin önemine değinerek önemli tavsiyelerde bulundu.

Toplantı, İl Müftü yardımcılarının gündem maddelerine yönelik konuşmalarıyla sona erdi.

Toplantının ardından Müftü Safi Arpaguş, Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Ümraniye İlçe Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret etti.