Sivas'ta Müftü Pehlivan'a Veda Programı Düzenlendi

müftü pehlivan'a veda programı düzenlendi

Sivas'ta Müftü Pehlivan'a Veda Programı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması nedeniyle İl Müftüsü Remzi Pehlivan'a müftülük personeli tarafından veda programı düzenledi.

Ardahan İl Müftüsü iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 2021 Aralık ayından beri Sivas İl Müftülüğü görevini yürüten  Remzi Pehlivan'a, sağlık sorunları nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığına Başkanlık Müftüsü olarak atanması nedeniyle müftülük personeli veda programı tertip etti.

Programa müftü yardımcılarının yanısıra müftülük personeli katıldı.

Programda duygularını dile getiren Müftü Pehlivan, "Siz değerli personelimizle bir yıla yakın birlikte uyum içinde çalıştık. Bu kısa sürede birkaç projeye hep birlikte imza attık. Din hizmeti gibi ağır bir sorumluluğu birlikte yüklendik. Çalışma ve gayretlerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlere karşı  sehven de olsa bir kusurumuz olduysa haklarınızı helal etmenizi istiyorum." diyerek personelden helallik istedi.

Program sonunda İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, müftülük çalışanları adına Remzi Pehlivan'a hediye takdiminde bulundu.