Duzce'de Il Müftümüz Rüstem Can Konuralp 4-6 Yaş Kur’an Kursu Ve Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunu Ziyaret Etti.

il müftümüz rüstem can konuralp 4-6 yaş kur’an kursu ve yatılı hafızlık kur’an kursunu ziyaret etti.

İl Müftümüz Rüstem Can Konuralp 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunu Ziyaret etti.

Ziyaretinde sınıfları tek tek gezerek incelemelerde bulunan Müftü Can, öğrencilerle sohbet etti ve kurslarda yürütülen hizmetler hakkında öğreticilerden bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında Düzce İtfaiye Müdürlüğünden gelen itfaiye personeli tarafından, öğrencilere itfaiyenin önemini anlatıldı ve yangın eğitimi verildi.