Giresun'da Muhtarlık Demokrasinin En önemli Kurumlarından Biridir

muhtarlık demokrasinin en önemli kurumlarından biridir

Giresun'da Muhtarlık Demokrasinin En önemli Kurumlarından Biridir

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, 19 Ekim Muhtarlar Günü  etkinlikleri kapsamında Muhtarları ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Müftümüz; “Demokrasimizin en köklü kurumlarından biridir  Muhtarlık müessesesi. Muhtarlıklarımız bulunduğu Mahalle ve Köyde devletimizi temsil etmektedir. Muhtarlarımız, vatandaşla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Biliniz ki insana hizmet şereftir, mutluluk vesilesidir. Bu makam, dualar almaya vesiledir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2015 yılında  Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Bu, Muhtarlarımıza verilen değeri göstermesi bakımından yeterli olsa gerek.
Bu nedenle bir kez daha şahsınızda bütün Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, günlerinin kutlu olmasını temenni ediyorum. Sağlık içerisinde nice güzel günlere  erişmelerini temenni ediyorum.” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtarlarımız da İl Müftümüze teşekkür ettiler.