Adana'da Fet Ahmet Gülşen Camii'nde Hafızlar Buluşması

fet ahmet gülşen camii'nde hafızlar buluşması

Adana'da Fet Ahmet Gülşen Camii'nde Hafızlar Buluşması

Adana İl Müftülüğü ve Evrensel Hafızlar Derneği tarafından organize edilen hafız öğrenciler buluşmaları "Dost Eder İnsanı Mabudu Hakka, Ezberle Kur'an'ı Gönlünde Sakla" sloganı ile devam ediyor. Seyhan ve Çukurova ilçelerinde bulunan hafızlık yatılı erkek Kur'an kurslarında eğitim öğretime devam eden öğrenciler ve öğreticiler davet edilerek "Hafızlar Buluşması" gerçekleştirildi. Program 31.10.2022 tarihinde saat 15:00'da Fet Ahmet Gülşen Camii'nde başladı. Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun, İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Hançer, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habib Bilgin ve gençlik liderleri katıldı. Gerçekleştirilen buluşmada konuşan İl Müftüsü Mehmet Taşcı; "Hafızlık, Rabbimizin özel bir ikramıdır. Kur’an-ı Kerim, siz hafızlar sayesinde kıyamete kadar tek bir kelimesi dahi değişmeden kalacak olan bir kitaptır. Her birinizi gözlerinizden öpüyorum. Rabbim, emaneti olan Kuran-ı Kerim'e sahip çıkabilmeyi ve onu en güzel şekilde hayatımıza nakşedebilmeyi nasip eylesin" dedi. Program, Fet Ahmet Gülşen Camii İmam Hatibi Tarık Karadağ ve ilahi ekibinin sunumları, semâ gösterisi, Adana Gençlik Merkezi ekibinin öğrencilere yönelik oyunları; Evrensel Hafızlar Derneği Adana Şube Başkanı Hüseyin Köse, Teşkilat Başkanı Emrullah Sarman ve ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ın yemek ikramları ile son buldu.