Türkiye Yüzyılına Nefes Ol Sloganıyla Muğla Il Müftülüğü Ağaç Dikimine Katıldı

türkiye yüzyılına nefes ol sloganıyla muğla il müftülüğü ağaç dikimine katıldı

Türkiye Yüzyılına Nefes Ol Sloganıyla Muğla Il Müftülüğü Ağaç Dikimine Katıldı

Geçen Yıl Türkiye’ye nefes ol sloganıyla milyonlarca fidanın dikildiği ülkemizde bugün de Türkiye Yüzyılına Nefes sloganıyla Ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde Milyonlarca fidan toprakla buluştu. Belki de Ülkemizde en anlamlı ağaç dikim merkezlerinden biri de Muğla oldu.   Geçtiğimiz yıl büyük bir Orman Yangını felaketine maruz kalarak binlerce hektar alanın kül olduğu Muğla ilinde 11 Kasım Ağaçlandırma Günü dolayısı ile Merkez Menteşe ve İlçelerinde binlerce fidan toprakla buluştu.   Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Milletvekili Yelda Erol Gökcan’nın yanı sıra Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve protokolün katıldığı Fidan dikim töreni Düzeyn Mevkiinde gerçekleştirildi.     Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın konuşma Yaptığı Program Miniklerin Yöresel Zeybek Gösterisi ile devam etti.   Daha sonra temsili olarak Muğla Valisi Orhan Tavlı Öncülüğünde gerçekleştirilen Fidan Dikiminde Muğla İl Müftülüğüne ayrılan bölümde İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi gönüllüsü müftülük personeli Fidanları toprakla buluşturdu.   Toprakla Buluşan Fidanlar ile birlikte İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Müftülük personeli Hatıra Fotoğrafı çektirdi.