Yozgat'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikimi

11 kasım milli ağaçlandırma günü fidan dikimi

Yozgat'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikimi

İl Müftülüğümüz tarafından 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle fidan dikimi yapıldı.

Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ve bu yılki teması, ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ olarak belirlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Müftülük Hatıra Ormanında fidan dikimi gerçekleştirildi.

İl müftümüz Sayın Ali Gülden öncülüğünde, Fatma Temel Turhan İlkokulu öğrencileri, müftülük daire personeli, Bilal Şahin Yatılı Erkek, İmran Kız ve Bölge Yatılı Kız Kur’an kurslarında hafızlık eğitime devam eden bir kısım öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri ve Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

Fidan dikim törenine katılan öğrencilerle bir bir ilgilenip fidanları çocuklar ile birlikte toprakla buluşturan Gülden, tören sonrasında İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde kitap okuma etkinliği yapan öğrencileri ziyaret ederek fidan dikmeleri ve kitap okumaları sebebiyle öğrencileri tebrik etti.