Kayseri'de Il Müftüsü Akkuş’tan Bünyan Ilçesi’ne Ziyaret

il müftüsü akkuş’tan bünyan ilçesi’ne ziyaret

Kayseri'de Il Müftüsü Akkuş’tan Bünyan Ilçesi’ne Ziyaret

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bir dizi etkinliklere katılmak üzere Bünyan İlçesi’ne ziyarette bulundu.

İlk olarak Bünyan İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Bünyan Sağlık Camii’nde gerçekleştirilen gençlik buluşmasına katıldı ve gençlerle hasbihal etti. Daha sonra Müftü Akkuş,  Cuma namazı öncesi “Hz. Peygamber: En Güzel Muallim ve Mürebbi” konulu vaaz-u nasihatte bulundu.

Namaz sonrası Müftü Akkuş, Kayseri Bünyan Ceza İnfaz Kurumu tarafından Bünyan İlçe Müftülüğü’ne  4-6 yaş Kur’an kursu açılması için tahsis edilen daireyi gezdi ve yetkililerden konuyla ilgili bilgi aldı.

İl Müftüsü Akkuş, son olarak Bünyan İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek Bünyan İlçe Müftülüğü personelinden ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.