Denizli'de Tdv'den Pakistan'a Yardım Tırı

tdv'den pakistan'a yardım tırı


Denizli'de Tdv'den Pakistan'a Yardım Tırı

Pakistan’da meydana gelen büyük selden etkilenen afetzedelere ulaştırılmak üzere AFAD öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına TDV Denizli Şubesi 2 yardım tırıyla destek verdi. 

Denizli Müftülüğü ve TDV Denizli Şubesi tarafından koordine edilen, ilçe müftülüklerinin katkılarıyla toplanan yardımlar 2 tıra yüklenerek AFAD koordinesinde afetzedelere ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı. 

Yardım tırlarının uğurlanması esnasında konuşan TDV Denizli Şube Başkanı ve Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, “ Denizli halkı her zaman olduğu gibi bugünde mazlum ve mağdura yardım elini uzatmaktadır. Sel felaketini yaşayan Pakistanlı din kardeşlerine binlerce kilometre öteden yardımda bulunan tüm Denizlili Hemşehrilerimizden Rabbim razı olsun. Bugün 2 adet tırımızı dualarla uğurluyoruz. Rabbim bizleri her türlü afet ve sıkıntılardan muhafaza eylesin. Yardıma muhtaç olanlara da yardım etmeyi bizlere nasip ettiği için Rabbimize hamd-ü senal olsun. Daha evvel maddi olarak gönderdiğimiz yardımlara bugün içerisinde 1200 yardım kolisi, 500 çuval un ve kuru gıdaların yer aldığı yardım tırlarını da dualarla uğurluyoruz.” dedi.