Türkiye Diyanet Vakfı Antalya şubesi Mütevelli Heyeti Toplantıda Bir Araya Geldi.

türkiye diyanet vakfı antalya şubesi mütevelli heyeti toplantıda bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Mütevelli Heyeti toplantıda bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi Mütevelli Heyeti, İl Müftüsü ve TDV Antalya Şube Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya başkanlığında toplandı.

Gündeminin okunması ve gündem üzerine yapılan istişarelerle devam eden toplantıda, vakıf şube olarak gerçekleştirilecek olan faaliyetler görüşüldü.

Toplantıda İl Müftüsü ve TDV Antalya Şube Başkanı Yalçınkaya ile vakıf görevlileri tarafından, ayrıca heyete vakıf şube tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.