Isparta'da Umre Semineri Düzenlendi

umre semineri düzenlendi

Isparta'da Umre Semineri Düzenlendi

Umre Semineri Düzenlendi

Isparta Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik "Umre Eğitim Semineri" düzenledi.

Seminere Isparta Müftü Yardımcısı Halil Taş, Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça, din görevlileri ve umreye gidecek vatandaşlar katıldı.

22 Kasım 2022 Cuma günü Isparta Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde konuşan İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, "Bu yolculuk farklı bir yolculuk, yolculuğun en güzeli, peygamberlere giden, Allah’a giden, kendi iç dünyamıza giden yolculuktur. Bu yolculuk Allah’a ve Peygambere misafir olma yolculuğudur. Bu yolculuk herkese nasip olacak bir yolculuk değildir. Bütün ibadetlerde şart olduğu gibi umre ibadetinde de ilk şart, Allah rızası olmalıdır.  Rabbim yapacağınız umre ibadetini kabul etsin" dedi.

Seminerde ayrıca; ana hatlarıyla umrede yerine getirilmesi gereken davranışlar da anlatıldı