İstanbul'da Erzincan Il Müftülüğü’ne Atanan Muharrem Gül’e Veda Programı Düzenlendi

erzincan il müftülüğü’ne atanan muharrem gül’e veda programı düzenlendi

Ümraniye İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktayken, Erzincan İl Müftülüğü’ne atanan Muharrem Gül için veda programı düzenlendi.

Programda konuşan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, “Muharrem Gül hocamıza Ümraniye’de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Muharrem Gül ise yaptığı konuşmada programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek “İstanbul’da ve sizlerle birlikte görev yapmış olmanın mutluluğunu taşıyorum” ifadelerini kullandı.

Programa Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İl Müftü yardımcısı Zekeriya Bülbül, ilçe müftüleri ve din görevlileri katıldı.

Plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.